Το γραφείο

Η παράδοση της οικογένειας Μπάτζιου στα νομικά μετρά ήδη τρεις γενεές. Το παρόν γραφείο ιδρύθηκε το 1975 από τον Δημήτριο Μπάτζιο και τη σύζυγο και επί 35 χρόνια συνεργάτη του Ηρώ Αποστολίδου-Μπάτζιου. Σήμερα, στελεχώνεται από τον Δημήτριο Μπάτζιο και την Ελισάβετ Δ. Μπάτζιου.

Η αγάπη για τη δικηγορία, η δέσμευση στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων του πολίτη, πολύτιμη γνώση και εμπειρία, κληροδοτήθηκαν από γενιά σε γενιά, επιβιώνουν και αξιοποιούνται καθημερινά στο γραφείο μας ως σήμερα.

Με πολυετή παρουσία στα δικαστήρια, με ευρεία κατάρτιση και μεγάλη εμπειρία στους τομείς που ειδικευόμαστε, εργαζόμαστε προσωπικά για την κάθε υπόθεση, ανεξάρτητα από τη νομική ή την οικονομική της βαρύτητα, με την υψηλή επιμέλεια και την υπευθυνότητα που θεωρούμε ότι αρμόζει στο λειτούργημα του Δικηγόρου.

Σε ένα κλίμα εμπιστοσύνης, αμεσότητας και συστηματικής επαφής, εξασφαλίζουμε στον πελάτη μας τη γνώση των παραμέτρων που αφορούν στην υπόθεσή του και τη συνεχή του ενημέρωση καθ’ όλη την πορεία της.

Αναλαμβάνουμε την υπεράσπιση των δικαιωμάτων και των συμφερόντων του εντολέα μας με αποδεδειγμένη ικανότητα και με ζητούμενα την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα, σε δικαστηριακό, εξωδικαστικό και συμβουλευτικό επίπεδο.